Tasts de vins 2.0

Què és vins&twitts?

El Museu de la Vida Rural i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Conca de Barberà són els creadors de vins&twitts, una àgora on-line per parlar dels vins de la Conca de Barberà. A més, projectem puntualment experiències obertes de tasts de vins 2.0. Vins&twitts és un tast de vins recolzat per l’entorn 2.0, fonamentat amb el debat i l’extrapolació de l’opinió a twitter.

Estem preparant la propera sessió presencial de vins&twitts. Es durà a terme un tast de vins de la DO Conca de Barberà guiat per un enòleg i comentat directament a la xarxa.

Mentrestant vins&twitts no s’atura i es converteix en un espai 2.0 del món vitivinícola de la Conca de Barberà, seguint-ne l’actualitat i fent-vos (i recollint també) les propostes més interessants d’aquesta cultura.

Com podeu participar en el proper v&t presencial?

Per participar a una sessió de vins&twitts només cal que, un cop obertes les inscripcions, us inscriviu a través del nostre correu electrònic. Heu d’assistir al tast de vins amb el vostre dispositiu preferit (ordinador, laptop, telèfon mòbil, tablet…) disposareu d’una sala preparada i amb connexió wifi.

Preu de la inscripció: 5,00 € (inclou plaça, dret al tast, copa i connexió wifi)

Com fer la inscripció?

Un cop obert el període d’inscripcions envieu-nos un mail amb les vostres dades de contacte a info@museuvidarural.cat. També podeu fer la vostra inscripció a través d’una menció a @vinsandtwitts a twitter.

El període d’inscripcions del vins&twitts del 2 de novembre de 2014 (18.30h) actualment es troba obert.

Com podeu seguir on-line els vins&twitts?

Podeu fer el seguiment dels tasts de vins a través del nostre twitter o del nostre blog. L’etiqueta #vinsandtwitts es troba permanent en funcionament, podeu utilitzar-la per filtrar els twitts relacionats amb el món del vi o fer-la servir per etiquetar les vostres opinions sobre els vins o caves per donar-les-hi visibilitat.

CONTACTE
Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres podeu fer-ho a través del correu electrònic info@museuvidarural.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: